Questions? Call us +32 (0) 3 293 7998
Den Rooy Clinics
orthomoleculair

Orthomolecular medicine; healing by nature.

Orthomoleculaire geneeskunde

Mentale en fysieke sterkte zijn voorwaarden om een succesvol privé- en beroepsleven. Alleen wanneer men in zijn volle kracht is, kan men voldoen aan de eisen van het hedendaagse leven. Veel recepten voor revitaliserende-infusen uit de Orthomoleculaire Geneeskunde komen uit de Verenigde Staten en zijn bijzonder geschikt om te worden ingezet bij herstel van verslaving en burn-out.

Orthomoleculaire geneeskunde bij verslaving en burn-out behandeling.

Bij langdurig alcoholgebruik zijn vaak ernstige tekorten aan met name vitamines B, maar ook vitamines A, D, E en K. Naast alcoholgebruik zijn er nog een tal van andere oorzaken welke een vermindering of een verhoogde behoefte aan mineralen en vitaminen met zich meebrengen. Intense stress, eenzijdige voeding en de consumptie van verslavende middelen.

Uw voordeel bij inzet van Orthomoleculaire infuustherapie

U vermijdt de gevolgen van een tekort, verbetering immuunsysteem, verhoging van prestatie, bestrijding van het burn-out systeem en een positieve verbetering van uw humeur. Inzet van deze therapievorm gaat altijd onder begeleiding van onze arts. De infuustherapie is niet in de basisbehandeling opgenomen, maar kan als aanvullend worden ingezet na overleg.

Contact

Contact us

+32 (0) 3 293 79 98

Or send an email to

info@denrooyclinics.com

ADMISSION IS POSSIBLE WITHIN 24 HOURS

Contact us directly by phone: +32 3 293 7998

We are available during office hours from 9.00 -17.30 (Mon-Fri). Outside office hours please leave a voice message and we will get back to you within 12 hours. Alternatively, you can fill in your contact details on our website and we will contact you within 12 hours.

See also our page: FAQ’s - frequently asked questions for more information